Vrijwilligers

Ben je opzoek naar nuttig vrijwilligerswerk dat voldoening geeft? Dan ben je bij Thuis bij Mientje aan het juiste adres. Als vrijwilliger lever je een waardevolle bijdrage aan een zinvolle dagbesteding voor onze deelnemers. Dankzij jouw hulp krijgen zij de kans om nét even iets extra’s te doen. Dat levert bijzondere momenten op, voor hen maar ook voor jou.

Je kiest als vrijwilliger zelf wat je wel en wat je niet wilt doen. Samen kijken we waar behoefte aan is en welke bijdrage je kunt leveren. We vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en dat je jouw talenten kan benutten. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met koken, klussen of muziek maken. Maar ook een goed gesprek voeren of samen wandelen kan een mooie invulling van je tijd zijn.

Ook bepaal je zelf hoe vaak je komt; een paar uur per dag, een vaste dag per week of flexibel. We gaan daarover graag met jou in gesprek.

Het aannamebeleid voor vrijwilligers bestaat uit een persoonlijk gesprek, eventueel een proefdag en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).